Föreläsning och mer radio

forelasning_prepping
Förstasidan av presentationen på scenens projektorduk

Igår premiärföreläste jag om prepping i Kungsör i regi av ABF och LIST. Ett trettiotal åhörare hade lyckats hitta till lokalen och stämningen var hjärtlig och välkomnande. Eftersom detta var min första föreläsning inför live-publik var det skönt att det inte var så många fler, om jag helt skulle gjort bort mig. Dock verkar så inte varit fallet, med tanke på den överväldigande positiva responsen som kom efteråt.

De frågor som kom var både relevanta och genomtänkta. Extra roligt var att få innovatörers perspektiv på olika problem och lösningar, då LIST är en innovationsförening. Även medlemmar från Civilförsvarsförbundet var på plats och lyssnade. Som jag uppfattade det visste de flesta inte vad en ”prepper” var, men det visade sig att många antingen var det själva eller hade människor i sin närhet som var det.

Om jag kommer att föreläsa mer i framtiden återstår att se. Det var både roligt och lite läskigt på samma gång. Dyker det upp en förfrågan är det inte alls omöjligt att jag tackar ja.

På tisdag (2015-05-26) kommer jag att vara med i P4 Stockholm (P5) i deras morgonprogram. Jag ska prata om schlagerfestivalen och kändisar SHFT och prepping. Tiden är inte ännu bestämd, men jag uppdaterar detta inlägga när jag vet. Annars kan ni alltid hålla koll på Twitter (@urvaken).

Uppdatering: Klockan 08:00 är det tänkt att jag ska vara med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: